Lasergamen

Lasergamen

lasergame

Bij De Ballebak Zoetermeer kun je ook Lasergamen. De Lasergamehal kan ook zonder een bezoek aan ons kinderspeelparadijs De Ballebak worden bezocht. Durf jij het aan om samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardagsfeest bij ons te komen vieren? Of gewoon zomaar?

Een game kan in teamverband gespeeld worden, waarbij teams tegen elkaar strijden, maar ook als individueel spel. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstander uit te schakelen.

Openingstijden

Lasergamen kan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur.
Op zaterdag en zondag tussen 10.00 tot 19.00 uur.

Voorwaarden

 • Lasergamen kan met minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen zijn ook welkom maar worden in twee of meerdere groepen ingedeeld.
 • Een game duurt 12 minuten.
 • U dient 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
 • De minimumleeftijd is 6 jaar. Er is geen maximumleeftijd! Ben je ondanks de juiste leeftijd en de door ons geleverde hulpstukken nog te klein voor het pak dan kan het zijn dat deelname niet mogelijk is.
 • Het is niet toegestaan om tijdens het wachten (voor, tussen en na de games) naar het kinderspeelparadijs De Ballebak te gaan tenzij hiervoor betaald is.
 • De instructieruimte is niet toegankelijk als er een spel plaatsvindt. Alleen maar als u door ons hierheen verwezen wordt.
 • Het is niet toegestaan over de afzettingen te klimmen.
 • Het is verboden te rennen in het domein.
 • De netten en poppen zijn er voor decoratie. Laat deze hangen en staan om beschadigingen te voorkomen.
 • Het is niet toegestaan om eigen drinken en eten mee te brengen.
 • Annuleren is kosteloos tot 48 uur van te voren en kan uitsluitend via e-mail gedaan worden.
 • Betalingsvoorwaarden: bij binnenkomst kunt u bij de receptie per pin of contant betalen.

lasergame

Lasergame losse games

Een lasergame kost € 4,00 per persoon per game. Een game duurt ongeveer 12 minuten. Totaal met uitleg, pakken aan- en uitdoen ongeveer 30 minuten.

* Er kan maar één keer lasergame vooraf gereserveerd worden. Elk volgend spel lasergamen kan alleen ter plaatse, op basis van beschikbaarheid en in overleg bijgeboekt worden.

Lasergame moet vooraf worden gereserveerd. Als u wilt lasergamen maar niet heeft gereserveerd adviseren wij u om van tevoren telefonisch (079-3238463) contact op te nemen i.v.m. drukte of andere reserveringen.

Reserveren lasergamen

(Als reserveren via de website niet mogelijk is kunt u ook telefonisch reserveren.)

Lasergamen bij een verjaardagsfeestje

Voor € 2,50 kun je lasergamen als uitbreiding boeken bij een verjaardagsfeestje. Na het lasergamespel ga je naar De Ballebak waar een tafel klaar staat voor de jarige. De jarige mag een cadeautje uitzoeken uit onze kast. De kinderen kunnen dan heerlijk gaan spelen en krijgen ook eten. Ze kunnen kiezen uit patat, poffertjes of een pannenkoek en er staat een kan ranja klaar. Alle kinderen krijgen ook een verrassing bij het eten.

* Er kan maar één keer lasergame vooraf gereserveerd worden. Elk volgend spel lasergamen kan alleen ter plaatse, op basis van beschikbaarheid en in overleg bijgeboekt worden. Bij een feestje is alleen de eerste keer lasergamen € 2,50. Elke eventuele volgende game is voor de normale prijs van € 4,00 per persoon per game.

Een verjaardagsfeestje moet vooraf worden gereserveerd.

Reserveren verjaardagsfeestje

(Als reserveren via de website niet mogelijk is kunt u ook telefonisch reserveren.)

lasergame