De Ballebak Brielle voor een hele dag speelplezier!

Kinderfeestje

Jouw verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren bij De Ballebak? Dat is echt cool! Bij een Kinderfeestje krijg je ook een eigen feestpagina.

Meer

Babyshower

Een babyshower organiseren is helemaal hip. Hoe en waar organiseer je een leuke babyshower? Bij De Ballebak natuurlijk! Deel deze blijde gebeurtenis met familie, vrienden en kennissen zonder de drukte die dit met zich mee kan brengen.

Meer

Club De Ballebak

Word gratis lid van Club De Ballebak. Elke maand is er een actie waar je op vertoon van je clubpas gebruik van kunt maken, ook al kom je elke dag. De actie wordt via e-mail bekendgemaakt.

Aanmelden

Nieuws

Mededelingen

Het Geuzenpaleis overgenomen door De Ballebak.

december 2015

Franchiseorganisatie De Ballebak Nederland B.V. is op 1 december eigenaar geworden van voormalig speelparadijs Het Geuzenpaleis in Brielle. Met het oog op de naderende kerstvakantie opent De Ballebak Brielle direct haar deuren, zodat ouders het favoriete uitje tijdens de vakantie niet hoeven te missen. Op maandag 29 februari 2016 gaat De Ballebak Brielle tijdelijk dicht en wordt de locatie grondig verbouwd waardoor er meer speeloppervlak en meer diversiteit in speelaanbod ontstaat. Ook krijgt de locatie nieuwe tafels en stoelen, overal nieuwe vloerbedekking en een hele nieuwe keuken met een verbouwde verkoopbalie. Heel de zaak krijgt ook een opknapbeurt zoals: verlichting, wanden opnieuw geverfd etc.etc.

Op woensdag 30 maart gaan wij feestelijk open!

Met deze overname heeft de organisatie er een unieke locatie bij.  De franchisenemer van De Ballebak Brielle is eveneens franchisenemer van De Ballebak Rotterdam-Zuid. “Een Ballebak op deze locatie is een aanwinst voor de regio. Het huidige speelparadijs gaan we begin maart 2016 verbouwen zodat het een echte Ballebak wordt die voldoet aan onze  normen en ook nog eens groter wordt qua speeloppervlak. Wij gaan dicht op maandag 29 februari en gaan feestelijk open op woensdag 30 maart. Op termijn  zullen we met de aanleg van een buitenspeelterrein volop waterfun, een heel aantrekkelijk dagje uit bieden. En met onze horecagelegenheid is het service-aanbod helemaal compleet”, aldus Dabaghian. Verder zijn er een aantal veranderingen in de huisregels en entreeprijzen: wij hanteren tot de verbouwing de entree prijs van €4,95 en komt u voor 11:30 uur  binnen dan geldt ons vroege vogel tarief: maandag t/m vrijdag: € 4,50 per kind. Dus dit wordt goedkoper! Na de verbouwing gaan de tarieven in zoals omschreven op onze website.

Het is vanaf nu ook verboden eigen eten en drinken mee te nemen naar ons speelparadijs.

De 10 Rittenkaarten van Geuzenpaleis zijn niet meer geldig, dit heeft de oude eigenaar 2 maanden geleden al bekend gemaakt op zijn site. Het abonnement blijft wel geldig tot de verbouwing, daarna is deze niet meer geldig.

Na de verbouwing gelden de tarieven van De Ballebak “wat nog steeds goedkoop is” zie onze prijzen.