Themafeestjes

Themafeestjes

Themafeestjes

De Ballebak Brielle biedt in samenwerking met Atelier Blije Gezichten een aantal superleuke themafeestjes aan. Atelier Blije Gezichten is gespecialiseerd in creatieve workshops en kinderfeestjes. Marjolein, Natasha en Chantal zijn de begeleiders en zij zorgen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest in De Ballebak.

Een themafeest kost € 14,95 per kind en je kunt kiezen uit vier thema’s.

Frozenfeest

Frozen gaat over 2 zussen Anna en Elsa. Nadat ze lange tijd onvrijwillig gescheiden geleefd hebben vindt Anna eindelijk haar vermiste zus Elsa. Elsa is gevlucht naar het Koninkrijk Arendelle nadat zij een vloek over zich heeft gekregen waardoor het altijd winter is. Anna wil proberen haar zus mee terug naar huis te krijgen. Ze beleven allerlei avonturen en ontmoeten nieuwe en oude vrienden.

Tijdens dit feest worden alle kinderen net even als Elsa, Anna of Olaf. Ze krijgen prachtige jurken aan of worden Olaf (sneeuwpop) met een ‘Olaf ‘shirt. Doordat het winter is tijdens dit feest zijn er allerlei winterspelletjes te doen voor de kinderen.Denk maar aan sneeuwballen gooien, een sneeuwpop maken, Frozendans en nog veel meer leuks!
Na al deze avonturen mogen ze lekker gaan spelen in De Ballebak!

Meer info

Piratenfeest

Dit feest is voor stoere & sterke piraten. Iedereen mag zich verkleden als piraat (wij zorgen voor de kleding)De kinderen beleven de spannendste avonturen net als echte piraten. Ze moeten allerlei opdrachten doen zoals: touwtrekken, goud zoeken,een krokodil vangen en nog veel meer! Na al deze avonturen mogen ze lekker gaan spelen in De Ballebak.

Meer info

Pippi Langkousfeest

Pippi Langkous is een stoer, grappig en dapper meisje. Met haar paard (Witje) en aapje meneer Nielson woont ze helemaal alleen in Villa Kakelbond. Ze beleeft de meest fantastische avonturen en is voor niets en niemand bang. Bij dit feest worden alle kinderen even net als Pippi Langkous en beleven ze leuke, maar vooral gekke avonturen. Alle kinderen mogen zich verkleden als Pippi Langkous of als Piraat (wij zorgen voor de kleding) Daarna mogen ze allerlei niet alledaagse spelletjes doen. Bijvoorbeeld drinken met een rietje uit een Vissenkom of de vloer schrobben met sponsjes onder je voeten! Na al deze avonturen mogen ze lekker gaan spelen in De Ballebak!

Meer info

Minion feest

Bij aanvang van het feestje mag iedereen zich verkleden als Minion (wij zorgen voor de pakken). De kinderen doen allerlei leuke spelletjes rond het thema zoals een Minionrace, ‘make a minion’, Miniondance e.d. Na al deze spelletjes mogen ze lekker gaan spelen in De Ballebak.

Meer info

Reserveren

Deze themafeestjes moeten gereserveerd worden via het e-mailadres van Atelier Blije Gezichten.

Zij willen graag het volgende weten:

  1. Het gekozen thema.
  2. Uw e-mailadres voor het versturen van de bevestiging en de factuur.
  3. De naam van de jarige.
  4. Het aantal kinderen, minimaal 8. (Bij 6 kinderen alleen in overleg, dit is niet altijd mogelijk.)
  5. Aanvang van de tijd van het door ons begeleide feestje.
  6. Aanvang van de tijd dat u wilt eten.
  7. Eventuele extra’s zoals een filmclip van het feestje.